Jouppi2010

Hollemot-tiimi

Holle

Holle

Rating 827

Seurat Team Hippo ry, Lepikon Ryske ry

Muut seurat Tringa

Emo

Rating 810

Seurat Team Hippo ry, Lepikon Ryske ry

Uutisia


Takaisin yleiskatsaukseen

16.06.2019

Team Hollemot SM-pronssia Sekaparifrisbeegolfissa 2019

Nyt se on saavutettu!
Oulussa pelattiin menneenä viikonloppuna Sekaparifrisbeegolfin Suomenmestaruuskisat Pikkaralan haastavalla Pro-radalla. Kahdeksan parhaiten "reitattua" paria oli päässyt mukaan kisaan.

Emon kanssa mentiin junalla Ouluun kisaa edeltävänä päivänä tekemään pelikirjaa. Aikaa ei ollut paljon joten tyydyttiin kiertämään rataa vain muutamilla avauksilla muutamille väylille. Kaikki väylät käveltiin läpi miettien että mihin me ei haluta päätyä kiekkoinemme!

Lauantai oli eka kisapäivä. Silloin pelattiin rata kahteen kertaan niin että jokainen väylä pelattiin Best-shottina (itse saa valita mistä kiekosta jatketaan) ja tought-shottina (vastustaja valitsee kiekon jolta jatketaan)

Ekan kierroksen jälkeen oltiin tuloksella +20 6. sijalla. Alku lähti hyvin liikkeelle. Pelattiin ennakkosuosikkien kanssa ja peli sujui. Ei hävitty montaakaan heittoa ekalla puoliskolla. Mutta kun peli muoto muuttui Tough-muotoon, niin vaikeudet alkoivat. Pahimmalle väylälle (11) tuli kymppi korttiin, ja varsinkin Emolle se meni ihon alle. (huomautuksena muuten että kaikkien pelaajien keskiarvo tälle väylälle oli +4 eli ysi korttiin! ;)). Vielä seuraavallakin väylällä tuntui huonolta pelimme ja tupla korttiin eli par kolmosella vitonen. Loppu kierros meni ihan ok.

1. kierros

Lauantain toinen kierros pelattiin väylät käännettynä pelimuodosta toiseen, ja sekin meni kohtuullisesti. Nyt nostinmme itsemme kokonaistulokseen jolla päästiin niinsanottuun haastajakorttiin jossa kisan kolmonen ja nelonen pelaisivat yhdessä mitalista. Sijoitus siis neljäs. Tulos taas +20.

2. kierros

Palattiin kämpille Ouluun jossa ladattiin energiat tulevaan finaalipäivään täyteen. Mukavana lisänä oli seurata Jukolaa livenä jättiskriiniltä joka kuului kämppään mukaan. 2. osuuden loppun katottiin ja sitten nukkumaan.

Sunnuntainen finaalipäivä valkeni aurinkoisena ja vieläkin tuulisempana kuin lauantai.

Kyllä oli perhosia vatsassa kun kisa alkoi. Finaalipäivä pelattiin alternatena eli vuoroheitoin. Emo aloitti ja ei ihan onnistunut avauksessaan osuen tiukassa väylässä puuhun. Valitettavasti bogey (+1) korttiin ja kolmos sija valui nyt 6 heiton päähän.

Koko eka puolisko oli tasainen ja ero ei muuttunut ollenkaan. Vasta 10. väylällä saatiin par ja vastapelureille bogey.... ero taas 5 heittoa ja väyliä jäljellä 9. Olisi varmasti ollut melkoinen veikkauskerroin jos joku olisi meitä vielä veikannut voittamaan tämä kisa.

Mutta mitä tapahtui? Väylät 12-16 paariin ja toisille tuli bogeyt jokaiselle väylälle. Pelimme sujui täydellisesti. Minä ja Emo saatiin nappiavauksia, ja loistavia lähestymisheittoja kummaltakin. Jäi vain 4-6 metrisiä putteja.

16 väylän putissa kyllä jalat tutisivat. Kova sivutuuli ja kori 6m päässä. Mielessäni kävi vaan että tässä on elämäni tärkein putti. Kovaa se lähti ja suoraan! Kilahdus oli kova ja johdimme yhdellä heitolla!!!!

Voi kauhistus noita kahta viimeistä väylää! Emo joutui avaamaan todella kovaan vastatuuleen notkelman yli. Kohtuullisesti se meni ja jatkoheitto oli minulle kohtuu helppo. En ihan päässyt korille pienen metsikön yli upsi-heitolla (vähän kuin keihästä heitetään) mutta niin että Emo pisti varman korinalle ja minä nostin koriin. Jaettiin bogiin tämä väylä eli edelleen yhden eellä.

Viimeinen väylä oli pitkä par kolme 155m joten bogey oli paras johon pystyttäisiin. Vastapelureiden miehellä oli niin "iso-käsi" että olisivat saattaneet tehdä paarin tähän mutta eivät pystyneet. Mulle jäi vain 3-4 metrinen putti joka sekin kyllä jännitti putata.... mutta kilahdus ja ronssi oli meidän!!!!!! Tulos +17

Finaali

Hienoa oli olla palkintojen jaossa mukana. Eka virallinen SM-pysti nyt komeilee kotihyllyllä! :)Frisbeegolfliiton sivut

LopputuloksetTakaisin yleiskatsaukseen


 
Tapahtumakalenteri

Tällä hetkellä ei merkintöjä. 

Täältä meidät löytää varmimmin fribaamasta...

 

 

 

Vieraskirja

Petteri Kinnunen
29.03.2020 13.15.46
Kannattaa liittyä https:­//­www.­parashaku.­fi -palveluun.